Privaatsus

Privaatsuseeskiri

Järgnev Eeskiri On Koostatud Ülevaate Andmiseks Sinu Õigustest Ja Kohustustest Seoses Isikuandmete Töötlemisega. Kui sind privaatsustingimused ei huvita, siis mängimiseks saad online kasiinod valida ja avada avalehelt Online Kasiinod.


Kuidas kaitseme Sinu eraelulist teavet?


OnlineKasiinod.xyz ei avalda kolmandatele isikutele sinu nime (ees ja pere), sinu emailiaadressi, sinu isikukoodi ja muid andmeid, mida saab nimetada isikuandmeteks.
Mis eesmärgil töötleme Sinu isikuandmeid?
OnlineKasiinod.xyz ei tötle sinu isikuandmeid avaliku ülesande täitmiseks; juriidiliste kohustuste täitmisel; lepingu täitmiseks

Millel põhineb andmekaitse?


Lähtume eelkõige isikuandmete kaitse üldmäärusest, isikuandmete kaitse seadusest, avaliku teabe seadusest ja rahvastikuregistri seadusest. Lisaks andmeaktidele, tähtis hoiduda isikuandmete volitamata töötlemisest.

Millised on Sinu õigused?


Sul on olemas kõik õigused, et saada teavet milliseid andmeid töödeltakse ja kuidas isikuandmeid töödeltakse. Sinu isikuandmeid saab ja tohib töödelda ainult juhul, kui oled andnud isikuandmete töötlemiseks loa.

– Sul on õigus nõuda isikuandmete kustutamist;
– Sul on õigus nõuda andmete parandamist;
– Sul on õigus nõuda teavet isikuandmete edasise töötlemise kohta;
– Sul on õigus pöörduda oma õiguste kaitsemiseks AKI või kohtu poole.

Me ei kasuta Google Analyticsit veebi külastatavuse ülevaate saamiseks ja Googlet me ei kasuta Sinu IP-aadressi kogumiseks.

Kuidas küpsised kustutada?


Sa saad kustutada olemasolevad küpsised, kuidas avad oma brauseri (personaalarvuti ja nutiseade) sirvimisajaloo. Sirvimisajaloo kustutamine võib äärmisel juhul kustutada ka sinu personaalsed eelistused, näiteks sisselogimisandmed, kasutajanimed, paroolid ja muud mugavused, mille oled digitaalselt seadistanud.

Kontakt on leitav siit.